2015. december 29., kedd

Fényképválogatós

Bevallom, csak ilyenkor van rá idő, egyszer egy évben, a lányok a mamánál, apa dolgozik én itthon. Mi mást is csinálhatnék - fényképeket válogatok. Olyan jó visszanézni a nyáron készült képeket, amikor még sütött a nap és meleg volt! Sajnálatos mód nem szeretem a telet, pedig ez a pihenés, rendszerezés időszaka. Lassan tervezzük a kertet, nagyon nagy munka lesz. Jövő héten méterre kimérjük a szántásban az ágyások helyét, aztán betervezem a növénykéket, gyakorlatilag ezen áll vagy bukik a dolog. De ma még egyenlőre a múltba utaztam, a múlt nyárba... szuperszépséges és szuperszínes volt a kertünk, tele rengeteg munkával! Pár kép van facebookon is, de ide is teszek párat.
Érzem az ízét, jajj...

Pannibab
A Pannibab külön fejezetet érdemel: a gyerekek ültették az oviban, nyári szünetre hazaadták gondozásra. Pannival kiültettük, ősszel leszüreteltük: 42 szem babocska termett rajta! Panni kérte, hogy ne főzzem meg, hanem jövőre ő elveti... megzabálom a csajt!

Sasika se maradt ki, ő gondosan öntözgetett (inkább locsolgatott), a répát, petrezselymet, tököket együtt szedtük. De legalább megette utána!

A présház falára fényképeket szeretnénk tenni, sokat, hiszen ezek rengeteg mindent elárulnak rólunk, a családról, a munkánk gyümölcséről. Ha végre készen lesz, remélem eljöttök megnézni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése