2016. április 7., csütörtök

Medvehagymás pogácsa

Már az x-edik verziót próbáltam ki, ez most nem lett annyira szép, de legalább finom volt...

Ami igazából bevált recept, az a Nosalty-n is fent van: itt
A sajtos/sós/szezámos rudat is ilyen tésztából csinálom. Szóval ha valaki egy nagyobb vendégségre készül, akkor bátran ajánlom, mert csak egy fajta tésztát kell csinálni, ami sokoldalúan tovább alakítható, ízesíthető.
Itt még kelnek
Medvehagyma pogik
Ennek egy téli változatát is szoktam készíteni a medvehagyma krémünkkel. Ezt nem gyúrom a tésztába, mert teljesen zöld lenne, hanem rákenem és felcsavarom. Így medvehagymás csigák készülnek ugyanezzel a tésztával, sőt paradicsomkrémesek is!

Medvehagymakrémes csigák

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése