Már az x-edik verziót próbáltam ki, ez most nem lett annyira szép, de legalább finom volt...
Ami igazából bevált recept, az a Nosalty-n is fent van:
itt
A sajtos/sós/szezámos rudat is ilyen tésztából csinálom. Szóval ha valaki egy nagyobb vendégségre készül, akkor bátran ajánlom, mert csak egy fajta tésztát kell csinálni, ami sokoldalúan tovább alakítható, ízesíthető.
|
Itt még kelnek |
|
Medvehagyma pogik |
Ennek egy téli változatát is szoktam készíteni a medvehagyma krémünkkel. Ezt nem gyúrom a tésztába, mert teljesen zöld lenne, hanem rákenem és felcsavarom. Így medvehagymás csigák készülnek ugyanezzel a tésztával, sőt paradicsomkrémesek is!
|
Medvehagymakrémes csigák |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése